Hvalsø Floorball U9 til U13

Det yngste hold i Hvalsø Floorball har træningstid fredag fra kl. 15 til kl. 16:15 i Hvalsø hallen, der vil Tina, som er damespiller, lave en velfungerende træning, med hjælp fra en U15 spiller.  Der er altid masser af leg og seriøs floorball.

Der er fælles opsætning af banen, bander er lidt tunge for de yngste, men det er bare at klø på og hjælpes ad, opsætning skal foregår af spillere og evt. deres forældre.

Træning består som oftest af nogle opvarmningslege, det kan både være med og uden bold, også nogle øvelser hvor der trænes boldkontrol og til sidst spilles der kamp på lille bane 4 mod 4. Der er også målmand uden stav med maske og sikkerhedsudstyr.

Holdet arbejder pt. på at finde en holdleder, så der kan arrangeres nogle venskabskampe mod andre hold. Der arrangeres masser af turneringer for ungdom, en holdleder vil kunne koordinere tilmelding og deltagelse.

Kontingent koster 550 for et år og man kan i starten låne en stav.

Har du lyst til at træne med, så duk bare op gerne med en forældre lidt før kl. 15, du kan også skrive til os på info@hvalsoefloorball.com

Ansøg om medlemskab via holdsport, klik her og tilmeld holdet Hvalsø Floorball U11  & 13 og tilmed holdsport, en uge efter kommer der automatisk en opkrævning.